REFERENSER

"Angelica Brage; En kvinna med utstrålning, ödmjukhet, värme och glädje som jag sällan stöter på. Jag fick chansen att gå på en workshop och jag är mer än nöjd. 5 skivstänger av fem möjliga. Hon peppade oss alla, såg till att var och en fick hjälp och gav tips och var pedagogisk.

Jag fick med mig ny kunskap både som atlet och coach. Grundligt gick Angelica igenom varje lyft och svarade på våra frågor med stort tålamod."

Sara Tilling, Tilling träning & Livskraft
Deltagare på worskhop hos CrossFit Helsingborg

"Angelica gjorde ett helt fantastiskt jobb som instruktör och föreläsare på vårt tjejläger "Strong Girls Camp" i Falun. Angelicas föreläsning berörde verkligen deltagarna och det var oerhört spännande att lyssna på hennes resa.

Hon trollband alla deltagare med sin ödmjukhet och underbara personlighet! Angelica var oerhört populär på lägret och hon fick många tjejer att våga träda fram vid skivstängerna. Med Angelicas otroligt professionella sätt att instruera så har hon fått toppbetyg i utvärderingen från lägret."

Malin Nyström, Måndagsklubben Crossfit Falun
Ansvarig för tjejlägret Strong Girls Camp

”Vi är mycket nöjda med Angelicas föreläsning som var både inspirerande och fängslande. Angelicas sätt att berätta skapar ett intresse hos lyssnaren och man vill hela tiden veta mer, höra fortsättningen på hennes historia.

Ett stort plus var även att föreläsningen är lätt att ta till sig och Angelicas budskap kan appliceras på andra saker i livet än idrott. Angelica verkar vara en ödmjuk tjej som direkt skapade publikkontakt och verkligen gav ny inspiration till våra gäster – precis som vi hade hoppats.”

Monica Wollmén, VD ICEHOTEL AB

"Angelica har sedan vi etablerade den första kontakten varit otroligt professionell att arbeta med. Angelicas största roll väl på plats under utbildningsdagen var att inspirera våra medlemmar att våga sträva framåt, att ge dem konkreta tips och råd för att ta sin träning vidare och självförtroende att våga mer. Allt detta, och mer där till lyckades Angelica med.  Angelica delade ut ovärderliga individuella tips som fick respektive deltagare att växa i både styrka och självförtroende.

Vi är otroligt glada över att vi har fått möjligheten att ha Angelica Brage hos oss, och vi kommer absolut att samarbeta med Angelica igen. Angelica har bidragit med kunskap och inspiration som för vår box är ovärderlig. Vi ger Angelica våra allra bästa rekommendationer för vilka uppdrag som helst som hon åtar sig för i framtiden"

Felicia Bucknell, delägare, Sörmlandskusten CrossFit